Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos i l’ajuntament de Sant Sadurní posen en marxa la campanya de Nadal de Seguretat

Així, a partir d’avui i fins el 5 de gener s’intensificarà la vigilància a peu per les zones comercials, en horaris de major assistència de compradors a les botigues, amb especial incidència en les franges de tancament dels comerços.

Aquest increment de la presencia de la Policia Local i dels Mossos al carrer, juntament amb la sessió informativa als comerciants sobre consells per prevenir possibles delictes i l’enviament a tots els comerços d’un tríptic informatiu, s’emmarca dins les campanyes preventives que actualment es porten a terme per garantir la seguretat al poble.

L’objectiu de la campanya és prevenir i evitar situacions de robatoris, furts, incivisme i d’altres activitats prohibides per les ordenances, però també donar una resposta adequada quan aquests fets es produeixen.

S’emmarca en la temporada nadalenca perquè és en aquest període de l’any quan es donen amb mes freqüència en les àrees comercials, aprofitant la major presencia de ciutadans que accedeixen a les botigues per realitzar les seves compres.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: