Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV oferirà en directe els plens de l’ajuntament

Amb el suport de tots els grups municipals el ple de l’ajuntament celebrat dimarts al vespre es va aprovar una moció que presentaven conjuntament els grups de CiU i ERC.

La moció apuntava la tasca positiva que fa Ràdio Vilafranca amb la retransmissió dels plens i l’emissió setmanal del programa Contrapunt , dedicat als grups municipals, reclamava la seva aplicació també per Vilafranca Televisió, amb una diferència, que és l’exclusió de l’equip de govern del programa d’entrevistes.Des del govern, el PSC va demanar que aquest punt es modifiqués, entenent que el PSC com a grup municipal també tindria dret a participar en aquest espai per televisió, de la mateixa manera que ja es fa per la ràdio. Però des d’ERC, la CUP i CiU van valorar que el govern municipal ja apareix sovint en els informatius, per la seva tasca de govern, i que per tan l’espai d’entrevistes es concebia com un contrapunt al govern. D’aquesta manera es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups que s’insti a la direcció de Vilafranca TV a fer les accions i previsions pressupostàries necessàries per retransmetre en directe la celebració dels plens de l’ajuntament, i un programa similar al que s’emet per la ràdio com a Contrapunt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: