Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un jove de 22 anys de Vilafranca, detingut com a presumpte autor d’un cas de violència de gènere

Segons hem sabut, ahir a la matinada la policia local vilafranquina va detenir un jove per un presumpte delicte de violència de gènere. La detenció es produïa a dos quarts d’una de la matinada després que el mateix presumpte autor del delicte, de 22 anys i veí de Vilafranca, es personés a les dependències de la Policia Local manifestant que acabava d’agredir la seva parella en una habitació d’un hotel de Vilafranca i que l’havia ferit i li havia robat diversos objectes personals.

D’altra banda, diumenge a primera hora de la tarda la policia local va detenir un jove de 18 anys i sense domicili conegut, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. A més, segons fonts policials, també s’enfronta a un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat. I també diumenge, un altre jove va ser detingut en aquest cas per un suposat delicte contra la salut pública per portar tres bosses de plàstic probablement de marihuana. Un agent de la Policia Local que es trobava fora de servei va donar l’alerta quan va observar que entre un grup de joves a la plaça de la Verema, un distribuïa en bossetes de plàstic una substància indeterminada i se les amagava als pantalons. La patrulla que es va traslladar en aquest indret va identificar tres joves i va intervenir-los les bosses de plàstic amb la possible marihuana a l’interior. Dels tres joves, a un se li imputa un presumpte delicte contra la seguretat pública i els altres dos han estat denunciats per tinença i consum de marihuana a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: