Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADF de Castellví de la Marca guanya el premi Rossend Montané a la millor prevenció d’incendis

<h1>Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Castellví de la Marca i Masquefa van obtenir els premis de prevenció d’incendis forestals 2007 que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte es van lliurar en una festa que va aplegar unes 600 persones a Santa Maria de Palautordera.

</h1>

<h1>El Premi Rossend Montan&eacute;, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 7.300 euros, va ser per l’ADF de Castellví de la Marca que actua sobre la totalitat del territori forestal d’aquest municipi, per la construcció d’un magatzem per poder guardar els vehicles i material de l’ADF. </h1>Pel que fa al Palestra a la millor organització, premiat amb 8.400 euros, va correspondre a l’ADF de Masquefa, per l’elaboració i execució de programes de prevenció i vigil&agrave;ncia d’incendis, entre d’altres.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: