Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Consellera de Treball de la Generalitat ha inaugurat la nova oficina de treball de Vilafranca

Les noves dependències de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) es continuen trobant a la plaça Penedès número 4, i després de la reforma que s’hi ha estat fent en aquests darrers mesos, la consellera de Treball Mar Serna ha estat l’encarregada d’inaugurar-les.

Acompanyada del director del servei d’ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel i de l’alcalde de Vilafranca, la consellera Serna ha visita les instal·lacions ressaltant que han de permetre treballar millor en l’atenció a les persones i empreses que fan ús de la OTG. Comentava també que un dels principals reptes de futur d’aquestes oficines és facilitar que els tràmits, tant per part de les empreses com dels usuaris particulars, es puguin fer de manera més àgil i senzilla, utilitzant les noves tecnologies.

 

Pel que fa a l’oficina de Vilafranca, el director del servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel ha remarcat que cada setmana passen per aquest centre unes 1.600 persones, tot i que tenen puntes més altes com les que es produeixen durant l’època de la verema.

Abans d’acostar-se a les dependències de la Plaça Penedès, la consellera ha visitat també els claustres de Sant Francesc, en els quals l’alcalde l’hi ha explicat el treball fet per les escoles taller. Una tasca conjunta de diverses administracions, que l’alcalde Marcel Esteve destacava que és fruit de la voluntat política de molts anys.

 

 

Per la tarda, la consellera ha acabat la seva visita a la comarca al Centre Logístic de Mercadona, al polígon industrial Molí del Racó de Sant Sadurní.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: