Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es digitalitza la revista sadurninenca L’Àpat

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona té en marxa un projecte de digitalització de fons locals de les biblioteques de la Xarxa amb el doble objectiu de preservar els documents originals i fer-ne difusió, donant accés lliure a través d’Internet.

En el cas de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní, s’ha digitalitzat la primera època de la revista L’Àpat, concretament la totalitat dels 154 exemplars que van des del 3 de gener del 1904 al 29 de desembre del 1906 i ara ja es pot consultar des de la mateixa adreça, www.diba.cat/xbcr.

Les dades es poden consultar a través d’interfície web i els títols de les revistes es visualitzen a través del programa Acrobat Reader. L’usuari pot anar endavant i enrere com si consultés la publicació física.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: