Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest novembre es torna a fer a Vilafranca el laboratori de dansa amb Lipi Hernández

El laboratori va adreçat a persones que estudien dansa i teatre o interessades a descobrir el moviment com a forma de comunicació.

El Treball es dividirà en dues parts: una primera d’entrenament físic/tècnic sobre d’importància de la respiració, alineament de l’estructura òssia i la relació pes-moviment. La segona part servirà per a la pràctica de la improvisació com a llenguatge escènic.

Hi ha 18 places per participar en aquest laboratori, i el preu és de 80 €. Les inscripcions es poden fer a l’Escorxador, per les tardes, fins divendres. Les primeres sessions es faran aquest cap de setmana a la Danseria, i la presentació pública del treball realitzat tindrà lloc el dissabte 17 de novembre també a la Dansaria.

Lipi Hernández és ballarina i coreògrafa, s’ha format a Barcelona amb Cesc Gelabert, Lídia Azzopardi i Àngels Margarit, entre d’altres.El 1995 funda la companyia LAS MALQUERIDAS, que ha creat espectacles com Mi Paisaje, Malqueridas, 3 Solos, Agalopar, ADN-DNI i Tant Tan Yo, estrenat a Cal Bolet de Vilafranca.

Aquesta activitat l’organitza la companyia Las Malqueridas, en conveni amb el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: