Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’estrena la publicitat estàtica del pavelló Joan Marqués

El pavelló Joan Marqués mostrarà el nou sistema de publicitat estàtica aquest dissabte. 

Al llarg d’aquesta setmana estan acabant els treballs de col·locació dels suports de la nova publicitat estàtica del pavelló. Aquest dissabte a la tarda, el pavelló de bàsquet del Casal mostrarà ja una de les darreres novetats visuals de la reforma i que consisteix en un nou sistema de publicitat estàtica. Bona part de les parets que queden davant del públic s’han recobert amb lones tèxtils corresponents a gairebé una vintena d’empreses anunciants.Això ha esta possible gràcies a la implicació i el suport d’aquesta vintena d’empreses de Vilafranca que hores d’ara ja ocupen gairebé el 70% de l’espai publicitari de la pista remodelada.Aquesta mostra de la publicitat és un avanç dels actes previstos per al proper dissabte 24 de novembre, data que servirà per presentar les noves equipacions de tots els equips i la nova denominació dels equips de l’escola de bàsquet que passaran a anomenar-se "LIZARRAN CASAL VILAFRANCA" i dels equips federats, que passaran a tenir el nom d’ "OLIVELLA CASAL VILAFRANCA". Aquest acte també serà el marc escollit per l’entitat per fer un reconeixement a les empreses anunciants i a les institucions que han fet possible la reforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: