Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ADIF denuncia un nou robatori de cables de coure, en aquest cas a Sant Sadurní

L’empresa ha presentat avui denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per aquest robatori que es va produir ahir entre les estacions de Sant Sadurní la Granada, en la línia d’ample convencional, per tant la de rodalies. Concretament els lladres van endur-se 90 metres de cable, fet que va produir una incidència que va afectar el sistema de senyalització originant lleus afectacions al serveis que utilitzen aquesta línia.

Segons sembla, a quarts d’11 de la nit d’ahir el Control de Tràfic Centralitzat de Barcelona va detectar una disfunció en el sistema de senyals entre les estacions de La Granada i Sant Sadurní. Els tècnics de manteniment d’ADIF van detectar a quarts de 3 d’aquesta matinada que s’havia robat aquests 90 metres de cable. El servei s’ha normalitzat poc després de les 7 del matí.

Segons fonts d’ADIF, el 15 de setembre ja es va detectar un robatori frustrat a la Granada de 66 metres de cable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: