Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Saura està convençut que el desplegament dels Mossos a l’Alt Penedès millorarà l’eficàcia policial

De data històrica ha qualificat l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, la signatura del conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb el conseller d’Interior, Joan Saura, que comportarà el desplegament dels Mossos a la comarca el dia 1 de novembre.

La signatura ha tingut lloc aquest migdia a l’ajuntament de Vilafranca, prèviament a la visita que Saura, Esteve i els comandaments dels Mossos i de la Policia Local han fet a la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra a la capital penedesenca.

 

El conseller Saura ha dit que per ell era un plaer participar en aquesta data històrica i ha recordat que després del dia 1 de novembre de 2.007, els Mossos d’Esquadra ja afrontaran la recta final del seu desplegament. Segons el conseller, al Penedès el desplegament es fa amb el rèdit aconseguit en els darrers 13 anys.

 

El conseller d’Interior ha destacat el “sobreesforç importantíssim” que representa el desplegament dels Mossos i s’ha mostrat “absolutament convençut que la col·laboració entre Mossos i Policia Local millorarà l’eficàcia policial”.

De la comissaria dels Mossos a Vilafranca, ha dit que és moderna, funcional i acollidora. L’edifici té una superfície de 3.300 metres quadrats que es reparteixen entre planta baixa i semisoterrani. Mentre a la planta baixa hi ha la recepció, la sala d’espera i l’oficina d’atenció ciutadana, a més dels despatxos i sales de la zona restringida, en el semisoterrani hi ha l’aparcament, els vestidors i les garjoles. La comissaria de Vilafranca compta amb una dotació de 79 policies, una dotzena dels quals són dones.

Amb el desplegament de 1.123 nous mossos d’Esquadra a les comarques del Baix Llobregat, el Garraf, l’Alt i el Baix Penedès, es cobrirà el 81’3% del territori català i s’atendrà el 91% de la població.

Per contactar amb els Mossos d’Esquadra, en cas d’urgència, es pot trucar al 088 o al 112, les 24 hores del dia i tots els dies de l’any, o bé adreçar-se a la comissaria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: