Dijous, 25 d'abril de 2024

Més de 500 persones han participat a la 1a Cursa Solidària País del Cava

Diumenge passat, més de 500 persones van córrer els 12,5 km que hi ha entre Vilafranca i Sant Sadurní a favor de La Marató de TV3, recaptant 2.515 euros.

Els guanyadors d’aquesta primera edició són el corredor de Sant Esteve Sesrovires, Juan Antonio Fernández, en la categoria de sènior masculí, i l’atleta de Vacarisses Mònica Ardid, amb 52 minuts de cursa, que va resultar guanyadora en sènior femení, així com Carmen Cozar, de Corredores.cat, primera en la categoria de veterà femení. En la classificació de júnior masculí, va guanyar el vilafranquí Ahmed Chakir i en júnior femení, la també vilafranquina Maria Poch.

A més del trofeu, els guanyadors de la categoria absoluta masculina i femenina van rebre com a premi el seu pes en cava.

La bona acceptació i participació garanteixen la continuïtat de la Cursa Solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní en el marc dels actes de la XXVI Setmana del Cava, i fan pensar en la seva professionalització en properes edicions.