Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVV de La Girada organitza tallers per fer panellets

L’Associació de Veïns del barri de la Girada va organitzar aquest cap de setmana un taller de fer panellets. Aquesta és una de les moltes activitats que programa l’associació per fer que la gent del barri s’impliqui.

Dissabte es va fer un taller d’aprendre a fer panellets per a adults i diumenge va ser el torn dels més petits. Els nens i nenes participants van estar molt concentrats durant tota la sessió per aprendre quines són les claus per a què els panellets surtin ben bons. Des de l’associació de veïns, comentaven que aquest tipus d’activitats serveixen per mostrar que la gent del barri es mou perquè tothom pugui passar una bona estona i aprendre coses noves.L’associació de veïns del barri de La Girada té moltes més activitats programades per a gent de totes les edats. Això ha estat possible gràcies a què disposen d’un local on poden portar a terme els diversos cursos i tallers.

L’Associació de Veïns de La Girada també té previst organitzar tallers de cara a les festes de Nadal, especialment per a la canalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: