Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP implanta un innovador sistema de gestió de dades

Aquest cinquè any d’activitat de l’organització empresarial multisectorial de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès és un any de creixement i de millora dels serveis per als socis.

De tots els canvis que s’estan produint a la Unió Empresarial del Penedès, el més recent és la implantació d’un nou sistema informàtic que permet a l’organització gestionar de manera integral les relacions entre l’organització i les prop de 700 empreses associades, així com també amb els diferents proveïdors de productes i serveis per a socis.

La UEP ha fet aquest pas amb l’objectiu de disposar d’una eina principal de gestió que se centri en el soci, disposant de la màxima informació de cada associat, com ara les dades de contacte, visites, serveis oferts o sol·licitats, per tal de poder donar una oferta més personalitzada i de més valor. Aquest sistema també millora la relació amb les empreses associades, en quant a comptabilitat i gestió dels recursos humans.

La implantació d’aquest nou sistema s’ha dut a terme arran del creixement que ha experimentat l’organització en el darrer any, arribant als gairebé 700 associats, 375 de forma directa i 325 de forma indirecta a través de les patronals sectorials Unió Vinícola del Penedès i Institut del Cava i del Gremi Comarcal d’Hostaleria de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: