Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Kinzena poetika acaba amb una festa a Vinseum

La Kinzena poetika va arribar ahir al final amb la satisfacció de mantenir l’essència del festival a cada nova edició. La fi de la kinzena es va celebrar amb una festa al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Ahir tenia lloc la darrera sessió de la kinzena poetika d’enguany que va comptar amb accions diverses, entre elles, la poesia escrita a les parets del Museu. El Vinseum va collir, després de la sessió, una festa per celebrar el final del festival de poesia que va servir per reunir poetes, músics i aficionats. La kinzena poetika ha arribat ja a la seva setena edició, tot i que els organitzadors no numeren les diverses edicions. Sílvia Amigó i Jordi Ribas estan especialment satisfets de com funciona la kinzena poetika perquè segueix conservant l’essència que havia de tenir des de la seva creació l’any 2001. La kinzena té la intenció de posar davant del públic, en un escenari especial i sense grans pretensions estètiques, el poeta i la seva veu. Tot això per acostar la poesia als espectadors que assisteixen a cada sessió.La Kinzena poetika és un dels festivals de poesia més importants de Catalunya i conforma una cita ineludible per a tots els amants de la poesia, vinguin d’on vinguin.D’altra banda, Jordi Ribas destacava que es conserva l’essència igual que el primer dia en cadascuna de les sessions que es programen.La kinzena d’enguany ha vist passar pels indrets més curiosos de Vilafranca poetes de totes les edats, estils i procedències, poesia en català i en castellà, i una temàtica completament variada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: