Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La creació d’un cor de noies és la novetat més destacada del nou curs que enceta l’Espinguet

Després del parèntesi estiuenc, la coral infantil l’Espinguet torna a reprendre les seves activitats aquest dissabte, a 2/4 de 12 del matí, a l’Auditori de l’Ateneu Municipal de Vilafranca. La convocatòria és per tots els grups i els nous alumnes també podran aprofitar per matricular-se.

Una de les novetats més significatives del curs 2007/2008 és la creació del cor de noies de l’Espinguet, que assajarà els divendres de 8 a 2/4 de 10 de la nit.

Una de les directores de l’Espinguet, l’Anna Mallofré, ha explicat al magazín La Plaça que neix arran de la insistència d’un grup de noies que per edat han hagut de deixar la coral però tenen ganes de continuar cantant. El cor de noies debutarà en el concert de Nadal de l’Espinguet, interpretant un parell de cançons.

L’altra novetat és que el grup de petits assajarà els divendres, de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. Els assaigs del grup de mitjans i el dels grans es continuaran fent els dissabtes al matí, però la intenció és que l’any vinent també es facin els divendres. El grup de grans també té una classe de tècnica vocal, els dilluns entre ¼ de 7 i ¾ de 8 de la tarda.

L’Espinguet és una coral infantil que va néixer l’any 1965 i des de llavors ha dut a terme d’una forma totalment i sense ànim de lucre la tasca de fer que els infants aprenguin, coneguin i estimin la música.

En 40 anys, la societat ha canviat molt i l’activitat de l’Espinguet per bé que va néixer com a una activitat de lleure, ha esdevingut una coral de referència entre la resta de corals infantils de Catalunya.

Tots aquests canvis fan que l’equip directiu de la coral es plantegi introduir reformes progressivament.

 

L’Espinguet està format per tres grups amb dues directores cada un : el de petits ( 4 a 6 anys), els mitjans ( 7 i 9 anys) i els grans (de 10 a 16 anys).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: