Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil l’Espinguet ha reprès les classes aquest cap de setmana

Com és habitual, l’Espinguet comença de nou les classes el primer dissabte d’octubre, on es troben tots els grups que conformen actualment aquesta coral infantil vilafranquina. La primera trobada a l’Auditori Montserrat Junyent ha servit perquè tots els nens i nenes es presentin, es puguin conèixer des d’ara millor, i, és clar, cantin plegats una mateixa cançó. A partir d’aquí s’han dividit en els tres grups de què consta l’Espinguet, el de petits, mitjans i grans.

Les portes de la coral infantil estan obertes sempre a tota la quitxalla vilafranquina que tingui ganes de fer sonar el seu instrument, la veu, segons ha explicat Txell Montserrat, directora de l’Espinguet. Aquest any com a novetat, el grup de petits passa a assajar els divendres a quarts de sis de la tarda, en detriment dels dissabtes. Durant aquest curs provaran aquest nou horari per als més petits cantaires. Tot i que encara queden força setmanes per endavant, hem sabut que ja tenen triada la data del tradicional concert de Nadal, que aplega tots els grups de nens. Serà el diumenge 23 de desembre i en els propers dies ja confegiran tot el programa de les peces musicals concretes que interpretaran. A l’actualitat, l’Espinguet disposa de fins a sis directores dels tres grups diferents d’edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: