Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Caixa aporta 20.000 euros a Caritas Vilafranca

L’obra social de La Caixa destina 20.000 euros al projecte de Caritas Interparroquial de Vilafranca d’un centre d’acolliment per a homes sense llar. Aquesta setmana tenia lloc la signatura del conveni pel qual La Caixa ofereix aquesta subvenció.

La oficina del carrer de Sant Joan de La Caixa va acollir aquesta setmana l’acte de signatura d’un conveni entre l’entitat i Caritas Interparroquial de Vilafranca. L’obra social de La Caixa aporta un ajut de 20.000 euros a Caritas per tal d’impulsar el projecte Centre d’acolliment per a homes sense llar. L’objectiu és acollir els homes que demanen ajut al centre i oferir-los més serveis i de millor qualitat.Caritas disposa des de fa ja anys d’un alberg per a persones sense llar. Al darrere d’això hi ha un equip de persones que treballen perquè aquestes persones es puguin sentir acompanyades i puguin disposar d’una sèrie de comoditats mentre no tenen res més. Però, a banda, hi ha 14 voluntaris de Caritas que també treballen de forma habitual amb els usuaris de l’alberg.L’ajut que ha rebut Caritas de Vilafranca forma part d’una acció global de l’obra social per la lluita contra la pobresa i l’exclusió social. La Caixa va obrir una convocatòria de projectes i en va seleccionar trenta sis, entre els quals hi ha el de Caritas Vilafranca. L’entitat destina més de 800.000 euros a aquestes 36 iniciatives que combaten la pobresa i l’exclusió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: