Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Cuyàs deixarà la gerència del Consell Comarcal en el ple extraordinari del 30 d’octubre

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès està preparant el canvi de la seva Gerència, un cop s’ha posat en marxa plenament la nova configuració sorgida de les eleccions municipals passades.

L’actual gerent ha manifestat el seu desig de treballar al territori des d’altres llocs de l’Administració i, tal i com ja havia manifestat l’equip de Govern, s’ha optat per disposar d’un perfil estrictament tècnic per la gerència del Consell Comarcal, consensuat entre els diversos partits del pacte.

En aquest sentit, s’ha proposat a Llorenç Estivill, una persona experimentada en la gestió pública que ha estat gerent d’un ajuntament important, i que també ha complert altres funcions en aquest mateix camp.

Així mateix, des del Govern del Consell Comarcal s’ha valorat positivament la tasca realitzada pel fins ara gerent, Jordi Cuyàs, que ha complert una etapa d’expansió al capdavant dels serveis del Consell i que continuarà lligat a l’Administració Pública de les nostres comarques.

El relleu es farà oficial en un Ple extraordinari que se celebrarà el proper dimarts, dia 30 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, i serà efectiu a partir del dia 5 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: