Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Manuel del Pozo parlarà dilluns a l’acte d’inici del curs escolar a Vilafranca

El saló de sessions de la Casa de la Vila acull avui a les 7 de la tarda, l’acte d’inici del curs escolar 2007/2008 en el que intervindrà Joan Manuel del Pozo, professor titular de filosofia de la Universitat de Girona, amb la conferència que portarà per títol "Educació, família i ciutat”.

Com ja ve essent tradicional, des de l’Ajuntament de Vilafranca es convida a tots els membres de la comunitat educativa de la Vila a participar en un acte que marca l’inici d’un nou curs escolar i que vol ser un punt de trobada on reflexionar sobre temes d’actualitat que incideixen molt directament en el món educatiu. Joan Manuel del Pozo és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona. Exerceix de professor titular de filosofia a la Universitat de Girona i ha estat vicerector de Recerca i Transferència del Coneixement de la mateixa universitat. Ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya, president de la seva Comissió de Programació i coordinador del Pacte Nacional per a l’Educació, en l’àmbit de corresponsabilitat dels ajuntaments amb l’educació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: