Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van convertir ahir el Cap de la Vila de Sitges en plaça de gamma extra

Els Verds van superar el nivell de la Diada de Sant Fèlix d’aquest any, aconseguint descarregar tots els seus objectius mercats per la diada de Sitges, amb castells de gamma extra que són la prèvia a la gran diada que els espera aquest proper dijous, 1 de novembre, a Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca van obrir plaça amb el principal repte, que consistia en descarregar el quatre de nou amb l’agulla, un castell marca de la casa que enguany només havien carregat per Sant Fèlix. Van tirar-lo en primera ronda amb la màxima cocentració i un folre perfectament comptactat, i el van descarregar de manera que pot semblar una construcció fàcil, quan , de fet només ells l’han executat aquesta temporada. En segona ronda els vilafranquins van continuar amb gamma extra amb la torre de nou amb folre i manilles. Una torre que van descarregar per sisena vegada aquesta temporada. Eufòrics els verds van completar la diada amb el tres de 9 amb folre i el pilar de set amb folre. El cap de colla, Lluís Esclassans, parla de feina feta de cara a la Diada de Tots Sants. El programa de la Diada de Tots Sants és realment molt ambiciós, amb castells de gamma extra que no s’han vist aquesta temporada i on destaca la novetat del tres de nou amb folre i l’agulla. Aquest dimarts hi ha previst un darrer assaig especial de 9 a 11 de la nit, amb l’objectiu de poder col.locar damunt de la pinya les proves del tres de nou amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: