Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor d’esports sorprès per la dimissió de la Junta del Patí Vilafranca

Josep Colomé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca i president del Patronat Municipal d’Esports, ha fet aquestes declaracions a la nostra emissora aquesta tarda, després de conèixer la decisió feta pública ahir al vespre de la junta del Patí Vilafranca de dimitir en ple.

Colomé remarcava la seva sorpresa i lamentava la decisió d’un equip de persones que havia portat al club a les seves cotes més altes. Com explicava Colomé, precisament dilluns el Patronat havia aprovat destinar 800.000€ a obres de millora al pavelló d’hoquei i a les instal·lacions i equipaments anexos.

 

Una altra de les problemàtiques, a banda de la millora de les instal·lacions, era la necessitat de compartir l’espai del pavelló amb altres entitats i clubs. El que va desencadenar sembla un conflicte fa uns dies va ser la demanda del club de patinatge artístic de Vilafranca d’usar el pavelló unes 3 hores i mitja a la setmana. Una demanda que el Patronat va acceptar, i que no va acabar de ser ben rebuda per la directiva del Patí.

 

LA cessió d’aquestes hores seria durant uns mesos, ja que aquesta mateixa setmana s’adjudicarà l’adquisició de la pista desmuntable que entre d’altres usarà el patinatge artístic.

El regidor d’Esports comentava que des del Patronat tenien tres prioritats en quan a inversions per aquest mandat, una era la del pavelló d’hoquei, l’altra els vestidors del camp de futbol número 1 i finalment el tancament de la pista exterior del pavelló de la Gamba. Es va decidir en el primer any destinar els diners a la qüestió del pavelló d’hoquei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: