Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU insisteix en demanar l’estació de regionals dins la vila

El grup municipal de Convergència i Unió ha volgut respondre aquest matí a les declaracions fetes a primers de setmana per l’executiva local del PSC sobre la ubicació del que ha de ser la nova estació de regionals.

Pere Regull ha remarcat que considera que les declaracions fetes per els portaveus del PSC vilafranquí tenien molt de cinisme, ja que parlaven d’uns estudis que ha encarregat l’equip de govern i que únicament pretenen justificar fer l’estació fora del nucli de la vila. Tot i així, apunta Regull, l’estudi plantejava la possibilitat de fer-la, tot i que era complicat.

 

D’aquesta manera, CiU continua demanant que els regionals utilitzin l’actual estació que es troba dins de la vila, i que s’hi facin aquí les actuacions necessàries per que sigui així. Argumenten que serà més accessible per la majoria de ciutadans, fins i tot podent-hi anar a peu.

 

De fet, l’argumentació que ha presentat Regull i el seu equip ha aprofitat el mateix estudi que ja fa unes setmana va presentar l’equip de govern, i en el que en cap cas es diu que sigui impossible fer el baixador de regionals en l’actual estació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: