Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba el ramadà enmig d’una petició a l’ajuntament perquè es pugui disposar d’una mesquita més gran

La comunitat musulmana vilafranquina ha posat el punt i final a la celebració del ramadà amb una trobada conjunta que ha tingut lloc aquest divendres al matí a la zona esportiva. Centenars de musulmans de Vilafranca i altres punts de la comarca s’han aplegat en aquest indret per viure conjuntament els darrers instants de la tradicional festa del Ramadà.

<h5>&nbsp;

</h5>

El Nurdin Benjhamou t&eacute; 15 anys i viu a Vilafranca des del 1998, moment en el qual ja va comen&ccedil;ar a fer el ramad&agrave;. A un equip d&rsquo;aquesta casa ha explicat, a m&eacute;s, que el ramad&agrave; es pot fer a partir dels 14 anys, perfectament. El Mohammed porta 26 anys a Catalunya, &eacute;s un dels veterans de la comunitat musulmana a la vila i ha destacat a Televisió de Vilafranca com els seus membres són respectuosos amb la resta de ve&iuml;natge. El Mohammed ha fet una crida a l&rsquo;ajuntament perqu&egrave; els doni un cop de m&agrave; tot cedint, per exemple, un terreny per poder-hi fer una mesquita m&eacute;s gran. Finalitzat el ramad&agrave;, ara estan a l&rsquo;espera de la propera cita del calendari musulm&agrave;: d&rsquo;aquí a unes setmanes faran la que es considera la festa gran, &ldquo;la del xai&rdquo;.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: