Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca estudia quins terrenys cedirà a l’Escola Oficial d’Idiomes, que ha deixat fora 300 alumne

Que l’Escola Oficial d’Idiomes, que des de la seva entrada en funcionament està en unes aules de l’institut Milà, disposi d’un edifici propi és una de les prioritats educatives de l’ajuntament de Vilafranca. L’Escola Oficial d’Idiomes inicia el curs amb 350 alumnes, però la demanda pràcticament ha doblat la oferta.

El Departament d’Educació ja està en converses amb l’ajuntament per la cessió d’uns terrenys per construir el centre i l’alcalde, Marcel Esteve, confia que aviat hi haurà acord.

 

Una de les possibilitats que l’ajuntament estudia és la possible compatibilitat de l’Escola Oficial d’Idiomes amb la nova llar d’infants de Les Clotes, una altre de les prioritats d’aquest mandat, juntament amb l’ampliació de la llar l’Anxaneta.

Divendres passat al migdia, una visita a la renovada llar municipal d’infants Sol Solet ha servit a l’alcalde i a la regidora d’Educació per parlar d’aquests projectes de futur i refermar la seva aposta decidida per les llars municipals d’infants.

La llar Sol Solet, que acull 66 infants, ha destinat el nou espai que ha deixat la Casa Petita a sala polivalent i menjador i a més, també ha incorporat un canviador i un magatzem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: