Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola completa en tots els centres educatius del municipi treballs de manteniment

El curs escolar a començava amb normalitat i sense incidències remarcables a Olèrdola. Un factor que ha contribuït a aquesta bona arrencada del curs ha estat l’estat de manteniment i de conservació de els instal·lacions dels cinc centres educatius que hi ha al municipi.

Perquè això fos així l’Ajuntament realitzava diferents intervencions durant l’estiu. En aquest sentit, el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament olerdolenc, Raimon Reventós, destacava la feina feta perquè “s’havia arribat a l’inici del curs escolar amb les instal·lacions ben preparades”.

A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta s’ha pintat tot el centre, s’han instal·lat nous electrodomèstics al menjador, i s’ha introduït un espai tancat al pati per desar material didàctic. A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere s’han repintat bona part de les instal·lacions i s’ha posat nou mobiliari. A l’escola Circell de Moja els treballs es centraven en pintar el vestíbul principal de l’escola i en preparar la instal·lació d’alarmes al menjador i al gimnàs. En el gimnàs d’aquest centre s’ha encerat la superfície sintètica i en el pati s’ha establert un enjardinament més adequat i ja es disposa del material per definir les zones d’ombra. A l’escola els Pins s’ha delimitat un pas de vianants a l’accés de les instal·lacions, s’ha reforçat la potència elèctrica, es procedia a fer una neteja integral del nou mòdul i s’introduïa nova ornamentació vegetal.

Ha estat a l’escola bressol Gotims de Moja, amb l’adequació de la nova aula de nadons, on s’ha fet la intervenció més destacada de les fetes per l’Ajuntament durant l’estiu a les escoles del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: