Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del Firart ha batut rècord amb una recaptació de 7.396 euros

La vintena edició de la subhasta a benefici de la Festa Major del tradicional autoservei de pintura, el Firart, ha trencat el sostre que mantenia des del 2.005.

Ahir Claudi Puchades aconseguia recaptar 7.396 euros, 520 euros més que els que va recollir Salvador Sostres l’any 2005, que fins ara ostentava el rècord absolut amb 6.876 euros.

A subhasta es van vendre 41 obres i a la ronda de repesca 3 més, en total 44 obres venudes. A aquesta bona marxa de la subhasta cal sumar una gran afluència de visitants a la Capella de Sant Joan, que també ha comportat bones vendes. Per tot plegat, un dels promotors del Firart, Ricard Rafecas, es mostrava molt satisfet ahir.

 

Coincidint amb el vintè Firart no hi ha un sinó 3 quadres que han assolit la màxima recaptació a la subhasta, celebrada al pati de l’Estalella Graells. Els vilafranquins Josep Luís Andrade i Lluís Masachs, juntament amb Ricard Vilamazán de Molins de Rei han venut les seves obres per 460 euros. En quart lloc quedava Joan Anton Mascaró amb 390 euros i en cinquè, August Rosell que havia cedit una obra petita perquè havia guanyat el concurs Nadal Cava.

 

 

Els guanyadors del Premi Nadal Cava han estat August Rosell que s’ha endut els 1200 euros del primer premi, Joan Tuset de l’Arboç i en tercer lloc, el vilafranquí Jordi Cabestany. L’afortunada amb el viatge que es sortejava és la també vilafranquina Esther Mas.

Firart 2007 reunia, a la Capella de Sant Joan, una selecció dels artistes més representatius dels 20 anys de l’autoservei de pintura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: