Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors es mostren eufòrics en el seu balanç de Festa Major

El més contundent és el més veterà, el Joan Rius, que qualifica la Festa Major 2007 com “la millor de la seva vida”. Tant Rius com la resta del quintet es mostraven ahir diumenge, en el darrer acte de la més típica, eufòrics pel bon desenvolupament de la festa i al mateix temps, molt satisfets de la feina feta.

Després de les gotes de pluja que el dia 29 van amenaçar la tronada, els administradors se senten agraïts pel fet que la pluja hagi respectat la festa. També estan contents perquè han vist com la gent disfrutava moltíssim i allà on han fet acte de presència, han estat felicitats.

 

Una altra de les administradores, l’Eva Sans, ens ha parlat justament de les vivències i sensacions del quintet durant aquests 5 dies.

 

A tots cinc els costa molt destacar un acte, però el Manel Trias recordava el ple absolut que van fer Els Macaco a la Zona Esportiva.

 

Els cinc administradors destaquen, en el seu balanç inicial de Festa Major, que estan satisfets perquè tothom ha sortit al carrer, tots els actes han omplert i des dels nostres micròfons aprofiten per felicitar els vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: