Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de les Dones de Vilafranca programa activitats variades i per a totes les edats

Aquest servei municipal inicia la programació de tardor-hivern a la nova seu de la plaça de la Verema, sota el nom de Casal de les Dones.

L’activitat del nou curs inclou una sèrie de serveis, cursos i tallers que tenen per objectiu contribuir a fer efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones.

Coincidint amb l’estrena del nou espai al barri de Les Clotes, la programació vol ser més plural que mai, donant resposta i contingut a les necessitats de totes les dones com explica la responsable del Pla per la Igualtat, Mariona Junyent.

 

El programa de la temporada d’aquest primer trimestre incorpora com a novetats un seminari de gestió de les emocions en l’àmbit familiar i un altre que, en 3 sessions, vol abordar què passa quan una parella es separa sota el títol irònic de Quan l’amor se’n va. . . i la hipoteca queda.

Aprofitant que el Casal està al costat de Vilafranca Virtual, aquest curs també posen èmfasi en la informàtica i les noves tecnologies. Segons Junyent, aquesta era una assignatura pendent.

 

Avui han començat les inscripcions a qualsevol d’aquestes activitats, que es poden fer al Casal de les Dones de 10 a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

A banda de la formació, el Casal de les Dones programa activitats diverses de commemoració del dia internacional del Càncer de Pit i el dia internacional contra la violència de gènere i té un espai en el magazín La Plaça de Ràdio Vilafranca, que podeu escoltar els dijous quinzenalment, a 2/4 d’11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: