Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 24 de setembre comença el primer dels 40 cursos gratuïts de la Unió Empresarial del Penedès

La UEP ofereix un total de 43 cursos de formació subvencionada per a treballadors en actiu i 2 de formació bonificable, un sobre el Nou Pla General Comptable i l’altre per a Operadors de Carretons Elevadors. Per als cursos que comencen al setembre, octubre i novembre, el període d’inscripcions ja està obert.

Els primers cursos que s’iniciaran són Anglès Inicial i Mig, Francès Inicial i Català Nivell B, cinc cursos d’Ofimàtica, Full de Càlcul, Base de Dades, Autocad 2D/3D, Comptabilitat General Bàsica, Nòmines i Seguretat Social i Intel·ligència Emocional.

Per poder fer aquests cursos subvencionats pel Fons Social Europeu i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya només cal tenir un contracte vident de feina o ser autònom. Les inscripcions es poden realitzar trucant al 93 892 54 04 o per e-mail a , indicant el curs d’interès i les dades de contacte.

Les dates i horaris dels cursos amb matrícula oberta es poden consultar a la secció de formació de la pàgina www.uepenedes.com.

Més endavant, la UEP farà públics els períodes d’inscripció de la resta de cursos que començaran a partir de gener de 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: