Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un bus gratuït comunicarà la rambla amb la Zona Esportiva les nits dels dies 29, 30 i 31 d’agost

Durant la Festa Major, un bus comunicarà de forma ininterrompuda mitja hora abans dels concerts de la nit i un cop finalitzats a la matinada, la rambla de Sant Francesc i la Zona Esportiva.

Aquest bus donarà un servei totalment gratuït a aquells ciutadans que vulguin acostar-se als diferents concerts i actuacions musicals que tindran lloc les nits de Festa Major a la Zona Esportiva Municipal. El bus farà el trajecte cada 30 minuts amb sortides des de la rambla i des d’ una parada que s’habilitarà a la Zona Esportiva.

Aquest servei que enguany ofereix de manera novedosa l’Ajuntament de Vilafranca a semblança del que fa anys ja funciona per les Fires de Maig té l’objectiu de potenciar el transport públic i fer minvar l’ús de vehicle privat les nits de Festa Major pel nucli urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: