Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sardanes continuaven divendres al Tívoli

Les sardanes van tornar divendres al Tívoli amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. Les nits dels divendres d’estiu la sardana pren tot el protagonisme entre els aficionats que es reuneixen al parc.

La Cobla Jovenívola de Sabadell va visitar Vilafranca divendres per amenitzar una nova sessió de sardanes organitzada per l’associació Vilafranca Sardanista.Les sardanes tenen a Vilafranca una cita habitual gràcies a la tasca que fa aquesta associació: a l’hivern amb les ballades a la Rambla de Sant Francesc i, a l’estiu, amb el cicle del Tívoli; a més d’altres ocasions com festa major o Sant Jordi, per exemple. Tot i així, els mateixos afecionats veuen que la sardana s’ha de donar a conèixer entre la gent més jove, tal com explica un dels músics de la Cobla Jovenívola de Sabadell, l’Enric Ortí.Segons Ortí, hi ha una qüestió generacional que fa que a les ballades només hi hagi gent de certes edats.La Cobla Jovenívola de Sabadell funciona des de fa més de trenta anys i interpreta habitualment un extens repertori.Les sardanes tornen aviat a Vilafranca dins del programa de la festa major. Concretament el dimecres que ve a dos quarts de set a la Rambla de Sant Francesc amb la Cobla Marinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: