Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major de Vilobí comença demà i omplirà d’activitat lúdica el poble fins el dimarts 21

Els actes s’iniciaran demà a 2/4 de 12 del matí a l’església parroquial de Santa Maria de Vallformosa. En acabar a la plaça de l’església hi haurà concert a càrrec de la Coral Foix; que donarà pas a la traca d’inici de festa.

Dijous a la pista poliesportiva es farà el torneig de futbol sala, que acabarà amb un ressopó a la piscina. A les 10 del vespre a la plaça de l’ajuntament cinema a la fresca amb la pel·lícula “Una noche en el museo”

Divendres a la plaça de l’Ajuntament el cor de Caramelles de Vilobí oferirà el pregó de Festa Major a partir de 2/4 d’11 de la nit. A continuació hi haurà un espectacle piromusical a càrrec de “Els tres mosqueters”; que anirà seguit de la sessió de playback amb la participació de la gent del poble a la sala del centre cívic Jaume Via. La nit acabarà amb el concert jove a la plaça de la vila amb Black Sheep i Ayvalà.

Dissabte els actes més destacats seran a la nit, amb el ball que amenitzarà la Banda del Drac a partir de les 11 de la nit i la gran empalmada que conduiran Stratch Sound & Xavi de Calle.

Diumenge començarà amb les matinades a les 6 del matí a la plaça de la vila. Cap el migdia a la mateixa plaça de la vila es farà l’exhibició de tots els balls i concert de gralles a càrrec del grup Taboles. A la nit, a 2/4 de 9, al Local teatre amb el grup “Ai Canalla” i l’obra “Catalans a la Romana”.

 

Dilluns dia 20, les activitats s’iniciaran a les 11 del matí amb jocs infantils. A la tarda, l’orquestra Selvatana serà l’encarregada d’amenitzar els balls de tarda i nit.

Els actes de la Festa Major de Vilobí finalitzaran el dimarts 21, amb l’actuació del ball de diables a 2/4 de 10 de la nit a la plaça de la vila i el sopar popular que es farà a continuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: