Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major.

Els actes començaran dijous a la nit amb la projecció de la pel·lícula Shrek Tercer i finalitzaran el dimecres 22 amb un festival internacional folklòric que servirà per celebrar el 40è aniversari de l’Esbart Rocasagna de Gelida. Justament, el president d’aquesta entitat, Marino Gutiérrez serà l’encarregat de fer el pregó de festa major el dissabte a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de la Vila. Però a banda del pregó, el dissabte també concentra moltes altres activitats com la cercavila, la diada castellera amb els Xicots, les havaneres o les empalmades.

Com comentava Sayol, divendres hi haur&agrave; el 26&egrave; sopar de R&agrave;dio Gelida que cada any els col&middot;laboradors de l&rsquo;emissora s&rsquo;encarreguen de servir a m&eacute;s de 550 comensals. Per assistir en aquest sopar cal comprar un tiquet per 15&euro; als estudis de l&rsquo;emissora o al comer&ccedil; gelidenc de Ca l&rsquo;Espinach. Despr&eacute;s del sopar hi haur&agrave; ball i tot seguit les empalmades de la r&agrave;dio.Una altra de les recomanacions de la festa major gelidenca &eacute;s l&rsquo;obra de teatre &ldquo;&Ograve;scar, una maleta, dues maletes, tres maletes&rdquo;. L&rsquo;obra est&agrave; interpretada per Joan Pera i Lloll Bertran i es representar&agrave; diumenge a 2/4 d&rsquo;11 de la nit al pati de l&rsquo;Escola Montcau.Dilluns es far&agrave; per diversos carrers i places de Gelida una gimcana jove que finalitzar&agrave; amb una festa jove al saló d&rsquo;espectacles de la Unió del Casal Gelidenc.La programació de la Festa Major de Gelida l&rsquo;acaben d&rsquo;omplir balls, espectacles infantils i altres actes que podeu consultar a trav&eacute;s de la web de l&rsquo;Ajuntament de Gelida (<a href="http://www.gelida.cat/">www.gelida.cat</a>).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: