Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds descarreguen la torre de nou i el pilar de vuit a la diada de Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el pilar de vuit amb folre i manilles i la torre de nou amb folre i manilles a la diada de Sant Fèlix. Tot i que no s’ha pogut assolir l’objectiu principal, el tres de deu amb folre i manilles, les colles han portat a plaça les seves millors construccions.

Els verds han descarregat la torre de nou amb folre i manilles en tercera ronda. Un castellàs que ja havien descarregat diumenge passat a l’Arboç i també a la diada de les Santes de Mataró. Els verds han decidit tirar la torre després de dos intents de tres de deu amb folre i manilles, que era el gran objectiu de la diada i que, finalment, no ha estat possible carregar i els ha fet perdre la segona ronda. D’altra banda, en primera ronda han carregat una construcció que dominen i que, els darrers anys, havia donat molt bons resultats: el quatre de nou amb l’agulla. Aquest cop, però, no l’han pogut descarregar completament.Just després de descarregar la torre, el cap de colla Lluís Esclassans parlava d’una certa decepció i d’una lleugera baixada del nivell de la diada en general.Tot i això, els verds han descarregat un magnífic pilar de vuit que ha servit per deixar un bon gust de boca en una diada que ha estat molt positiva per a totes les colles pel que fa al gran nivell dels castells que s’han portat a plaça.

La Colla Joves Xiquets de Valls també ha completat avui a Vilafranca una bona actuació amb el tres de nou amb folre carregat, el cinc de vuit i el quatre de nou amb folre. A més del pilar de cinc de comiat.Per la seva part, els Minyons de Terrassa han obert amb un 3 de nou folrat en primera ronda i han apostat per la torre de nou amb folre i manilles a la segona. Una torre que han carregat però que no han pogut descarregar al final. En tercera ronda han descarregat el quatre de nou amb folre i han acabat amb dos pilars de cinc.En darrer lloc, la vella de Valls també ha fet una magnífica actuació amb el tres i el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit. S’han acomiadat amb tres pilars de cinc simultanis.Vilafranca Televisió ha ofert la diada en directe i s’emetrà en diferit a dos quarts d’onze de la nit, dos quarts de quatre de la matinada i dos quarts de deu del mati de demà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: