Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major 2007 han signat dos convenis més de mecenatge

Reyal-Urbis, S.A. i Quintmar, S.L. van signar dilluns un conveni de mecenatge amb la Festa Major 2007.

La companyia Reyal-Urbis es converteix en la quarta empresa mecenes de la més típica. La constructura està acabant de comercialitzar la primera fase de les seves vivendes a Vilafranca i ja està immersa en la segona fase, preveient l’últim lliurement de pisos a final del 2010. Per tercer any consecutiu aquesta empresa es compromet a col·laborar en el finançament de la Festa Major, demostrant així una gran implicació en el territori i en les tradicions de Vilafranca i el Penedès. Tot i això, cal fer esment que aquesta empresa ja està involucrada amb la vila, col·laborant amb la colla dels Castellers de Vilafranca des de fa tres anys. La directora d’aministració de Catalunya i Balerars, Mª José López Brea, ha valorat com una gran oportunitat el fet de poder-se implicar, una any més, en aquesta gran festa major del país i ens explica en què consistirà el mecenatge d’aquest any. Els administradors també signaven ahir un altre conveni amb la companyia Construccions Quintmar. Aquesta empresa està duent a terme una promoció immobiliària a la plaça Milà i Fontanals. Es tracta de la rehabilitació de la Casa Alayo, edifici catalogat del patrimoni arquitectònic vilafranquí. Així, en el marc de la seva aportació com a mecenes, l’empresa patrocinarà el concert de jazz amb Xavi Díaz Quintet que tindrà lloc en aquesta plaça la nit del 29 d’agost, on il·luminaran especialment la façana de la casa Alayo, alhora que presentaran el seu projecte en una explicació en format de pancarta. Segons el seu responsable, Miguel Guadalajara, valoren molt positivament el fet de poder col·laborar en la Festa Major per donar a conèixer als vilafranquins la seva promoció immobiliària així com el fet de que, en l’esmentada plaça, s’hi realitzin activitats culturals durant els dies de festa, cosa que els ha motivat alhora d’emprendre aquest conveni. Aquest ha estat el cinquè i darrer conveni de mecenatge de la Festa Major d’enguany, tancant així l’apartat de col·laboracions amb la més típica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: