Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diverses intervencions de la Policia Local de Vilafranca han acabat amb la detenció de 12 persones

Un dels detinguts està acusat d’haver comès un robatori de material d’obra de construcció, un altre d’ haver comès un presumpte delicte de robatori en força, dos menors han estat detinguts per una presumpta falta de furt al mercat del dissabte i tres més per vendre productes falsificats al mercat setmanal.

Un home ha estat detingut per haver comès un presumpte delicte d’amenaces de mort a unes dones i quatre joves d’estètica skin per la presumpta comissió d’un delicte de danys contra mobiliari urbà. En aquest cas els agents desplaçats al lloc dels fets, van comprovar que eren responsable del despenjament del rètol de la Farmàcia Miralles, de la fractura dels vidres d’una cabina telefònica i de desencaixar i doblegar les persianes des dos comerços. Els quatre joves han estat imputats per la presumpta comissió d’un delicte de danys.

Totes aquestes detencions van ser possibles gràcies a la col·laboració ciutadana i la posada en marxa de l’operatiu de prevenció i seguretat establert des de la Policia Local, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, amb motiu de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: