Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bodegues Torres comercialitza el seu Brandy en un envàs vaporitzador innovador

De fet, el producte va sortir al mercat ara fa unes dues setmanes, però ha estat el fruit de dos anys de treballs i investigacions. Es tracta d’un innovador i curiós envàs, que recorda un perfum, i que permet vaporitzar el seu contingut. L’empresa ofereix dos dels seus brandys, els torres 5 i torres 10; a banda de moscatell; en aquest nou format.

Miquel Torres, cap de màrqueting de Bodegues Torres, comentava a la nostra emissora que fa dos anys va sorgir l’idea entre un grup de persones vinculades a l’empresa de buscar una manera diferent de consumir brandy i modernitzar també aquest producte. Després d’un llarg procés per superar totes les dificultats que suposava vaporitzar brandy sense que es perdessin les seves qualitats gustatives i olfactives, es va arribar a aquest envàs.

 

Entre les intencions hi havia també la de mirar de captar un públic més jove; i mirar d’ajudar a re descobrir un producte com el brandy que sovint s’associa a un consum molt tradicional.  

Torres comentava que en aquestes setmanes l’acceptació ha estat molt bona. Consideren que l’innovador i modern disseny ha ajudat al seu èxit, però també el fet que permet gaudir del brandy tot i que amb menys quantitat d’alcohol que en el format tradicional.

 

 

L’empresa comercialitza aquest producte en un pack de tres vaporitzadors, un de brandy torres, un altre de torres 10 i un darrer de moscatell.  

De moment aquest vaporitzador es pot trobar en botigues especialitzades, a les vinacoteques Torres i al centre de Visites de les Bodegues a Pacs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: