Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Auxiliar geriàtric, comptable i electricista són alguns dels oficis que el Francesc Layret impartirà

L’oferta formativa corresponent al curs 2.007 que ha presentat el CFO Francesc Layret de l’ajuntament de Vilafranca ha estat aprovada per el Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’oferta aprovada està integrada per cursos destinats a persones en situació d’atur, que volen millorar les seves possibilitats per trobar feina.

Les especialitats que s’impartiran són Auxiliar d’infermeria de geriatria, Socorrista aquàtic, Administratiu comptable, Tècnic en automatismes amb control programable, Electricista d’edificis, Dependent de comerç i Cambrer de restaurant o bar.

El Cap del Servei del Foment a l’Ocupació de l’ajuntament de Vilafranca, Fernando de León, explica que l’oferta del proper curs tant inclou cursos veterans com formació novedosa que el mercat demanda.

 

Una part d’aquests cursos teòricopràctics es portaran a terme a partir del proper mes de setembre i finalitzaran, aproximadament, el mes de juny de 2008.

Les persones interessades podran demanar més informació a les dependències del mateix centre Francesc Layret, a La Fassina, o als telèfons 93 817 13 24 i 93 817 24 47.

 

 

 

 

El Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret té una llarga experiència formativa de més vint anys. Des de l’any 2002 té la certificació UNE-EN ISO 9001-2000 que avala la qualitat de la formació que ofereix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: