Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una tamborinada inicia els actes de la campanya contra l’especulació de l’esquerra independentista

La marxa amb tambors va tenir lloc divendres passat al vespre i va anar presidida per una pancarta amb el lema "Fora especuladors de la nostra Vila!".

Aquesta tamborinada pretén ser el tret de sortida d’una campanya que els col·lectius de l’esquerra independentista de Vilafranca han engegat per tal de donar resposta a la indefensió que representen els plans urbanístics que es plantegen: cobriment de la via, holding Molí d’en Rovira amb edificis de 9 pisos d’alçada i barris residencials i zones on creix l’exclusió i la pobresa social.

Aquesta mobilització i les properes accions tenen per objectiu fer agafar consciència a la població del fet que Vilafranca està patint molts canvis en molts pocs anys i que, segons diuen, els polítics del govern i el mateix sistema econòmic capitalista ens estan portant a un camí sense sortida.

Per tot això, s’ha fet aquesta primera tamborinada a Vilafranca que serà l’inici de diverses mobilitzacions en defensa del territori i contra l’especulació a Vilafranca i arreu de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: