Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una botifarrada i l’actuació d’un grup de gospel obren els actes de la festa del barri de Les Clotes

El concurs de pesca, celebrat dissabte passat, va prologar els actes de la festa que se celebra entre avui i diumenge. A les 8 d’aquest vespre, una botifarrada popular a la plaça de la Verema dóna el tret de sortida als actes. A partir de dos quarts de 10 de la nit començarà la gran nit jove amb els grups Aires de Gospel, Derrumbando Olé Stars i Denominación de Origen.

A les 12 d’aquesta nit, es tirarà la traca d’inici de festes que donarà pas al ball amb discoteca.

 

Demà, la festa continua a partir de les 5 de la tarda amb la VIII Trobada d’intercanvi de plaques de cava. A les 6, actuarà un grup d’animació infantil, a les 7 es farà la festa de l’escuma i a les 8, una xocolatada popular i el lliurament de premis del concurs de dibuix.

A les 11 de la nit, hi haurà toros de foc i a continuació, ball amb l’orquestra Korona.

 

Diumenge, a partir de les 10 del matí, al Balcó de Les Clotes, se celebrarà la VIII trobada de puntaires del barri i a la mateixa hora, a la plaça de la Verema, el locutor de ràdio Vilafranca, Jordi Borràs, farà el seu programa en directe.

Amb la sisena exhibició d’ocells de cant i un vermut popular finalitzaran els actes matinals.

 

A dos quarts de 6 de la tarda es disputarà el tradicional partit de futbol entre casats i solters, al qual seguirà un partit de futbol femení.

Els actes de la festa del barri de Les Clotes es clouran a les 7 de la tarda amb l’actuació del grup rociero Arenas del Camino i el grup d’havaneres Gavina, amb rom cremat a la mitja part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: