Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mans que curen, una exposició a l’Hospital Comarcal

L’exposició “Mans que curen” es pot visitar al Passadís de l’Hospital fins a finals d’agost.

L’Associació Humanitària de Solidaritat ha organitzat l’exposició “Mans que curen” que s’exposa al Passadís de l’hospital fins el 24 d’agost. Es tracta d’una mostra de fotografies, en color i en blanc i negre, de l’activitat d’aquesta ONG desenvolupada a l’Àfrica al maig de 2006, per dues missions formades per un equip català.

Les fotografies realitzades per Fina Sensada, Pep Batlló, Pep Canudas i Fernando Fonseca, reflecteixen la realitat de la pobresa i la injustícia que pateixen moltes, quasi totes, les persones que viuen en països no desenvolupats com ara la República del Txad. Al mateix temps però, en les imatges dels diferents personatges, s’hi pot veure reflectida la solidaritat, l’esperança, la gratitud i molts altres sentiments positius.

L’exposició es complementa amb una sessió de cinema solidari i un col·loqui aquest dimecres. Anirà a càrrec de Ferran Fonseca, metge cooperant i Fina Sensada, directora de cinema. L’acte és obert a tothom i serà a 2/4 de quatre de la tarda a la Sala d’Actes de l’Hospital.

L’Associació Humanitària de Solidaritat és una ONG catalana que vol agrupar el major nombre de socis possibles per a disposar de mitjans suficients per adquirir el compromís de realitzar activitats humanitàries, educatives i sanitàries, on faci falta, tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: