Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca aclareixen que l’associació de veïns de Sant Julià no els havia convidat

Els de la camisa vermella fan una sèrie de puntualitzacions en relació a les declaracions del president de l’Associació de Veïns de Sant Julià als nostres micròfons, arran de la no participació dels Xicots en l’actuació castellera de dissabte al vespre.

En primer lloc, afirmen que cap membre de la junta de l’associació veïnal es va posar en contacte amb la junta dels Xicots de Vilafranca per contractar l’actuació. I sense tenir-ne la colla cap coneixement, en el programa de la festa del barri s’anunciava l’actuació castellera dels Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

Els Xicots també rebaten que no actuessin per manca d’efectius, com deia Agustí Blanch, perquè segons recorden aquella mateixa tarda, a la Festa Major de la Granada, van fer la millor actuació d’aquesta temporada.

En un comunicat, els Xicots lamenten la situació creada, ja que és totalment aliena a ells, i lamenten les declaracions del president de l’associació de veïns, perquè han perjudicat greument la colla i no s’adapten als fets.

Després d’aquestes puntualitzacions, els Xicots donen per tancada la polèmica, desitjant que es restableixi la bona relació que hi hagut durant molts anys entre les dues entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: