Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen el primer castell de gamma extra de la temporada

La Plaça Santa Anna de Mataró, va tornar ahir a ser el centre d’atenció del món casteller del cap de setmana. Hi havia dos al.licients especials.

Els Verds tenien la intenció de fer el primer castell de gamma extra de la temporada i els Capgrossos de Mataró, tornaven a portar a plaça un castell de nou pisos, desprès que ara fa un any van patir un malaurat accident. Les dues colles van sortir de plaça amb els objectius més que complerts. Pel que fa als vilafranquins van obrir plaça amb el tres de 9 amb folre, lluitat i ben controlat. Els Capgrossos van plantar a primera ronda la torre de vuit amb folre, un castell que tenen més que controlat i que els va servir per agafar forces de cara a la segona ronda. Una segona ronda que els Verds van encarar amb el primer compromís de gamma extra de la temporada, una torre de 9 amb folre i manilles que es va haver de treballar de valent, i que els vilafranquins van descarregar per la seva veterania i experiència en aquest tipus de construccions.  Per la seva part els mataronins , que feia un any que no actuaven a la plaça de Santa Anna, encaraven el tres de nou amb el record de la Mariona Galindo, la nena castellera que va perdre la vida ara fa un any. Desprès d’un ascens lent els Capgrossos van descarregar el 3 de 9 i tota la plaça va esclatar en un fort aplaudiment. La diada encara no havia finalitzat i els castellers de Vilafranca la van arrodonir amb el quatre de 9 amb folre i per acabar amb un magnífic pilar de set, mentre que els Cagrossos també van arrodonir la diada amb un magnífic cinc de 8 i dos pilars de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: