Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cor infantil de Taiwan Earth Choir actua a Vilafranca

El cor infantil Eart Choir, de Taipei, va actuar ahir a Vilafranca. El cor provenia de guanyar el segon lloc al Festival Internacional de Música de Cantonigròs.

L’Església de Sant Francesc de Vilafranca acollia ahir al vespre el concert d’un dels cors infantils més importants de Taiwan, l’Earth Choir de Taipei. El concert estava organitzat per la coral infantil L’Espinguet i va ser possible perquè a l’Earth Choir se li va suspendre una actuació a França aquesta setmana. El cor provenia del festival internacional de música de Cantonigròs on ha obtingut el segon lloc i ahir va interpretar un repertori complet. Durant el concert es va poder sentir una suite de cançons tradicionals de Taiwan, amb alguns instruments típics de la zona. Però, a més, els nois i noies van interpretar diversos temes anglosaxons, una part de música sagrada que incloïa El dimoni escuat i una darrera part amb tradicionals d’arreu.L’Earth Choir ha portat la música i la cultura de Taiwan a tot arreu del món a través de les seves audicions. El cor infantil està dirigit per Chyi Lin Hong.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: