Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Claudi Puchades, crític d’art i col·laborador de Catalunya Ràdio, dirigirà la subhasta de Firart

Llicenciat en Història de l’Art i amb estudis d’arquitectura, aquest barceloní que ha fet de crític d’art, realitzador, guionista i locutor de diversos programes serà l’encarregat de dirigir la subhasta a benefici de la Festa Major de Vilafranca, que el dia 2 de setembre tancarà la vintena edició de Firart.

Fa sis anys que Claudi Puchades col·labora amb Xavier Solà al seu programa El Suplement de Catalunya Ràdio i en fa cinc que fa la secció “On és en Claudi?”, tot perdent-se cada diumenge per diferents viles i ciutats de Catalunya on ha de ser localitzat telefònicament i físicament pels oients. També és el responsable de l’Àrea d’Arts Plàstiques i col·laborador del “Cabaret Elèctric”, amb bloc personal diari de temes relacionats també amb les arts plàstiques.

A Claudi Puchades també li agrada dibuixar, i tot que durant una llarga etapa ha abandonat el dibuix per dedicar-se intensament a la família, la ràdio, la tele i, esporàdicament, a alguna publicació escrita, actualment ha recuperat l’afició i no descarta que aviat faci alguna exposició. És per tant, el director de la subhasta del Firart que entén més en art de tots els seus vint anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: