Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una travessia d’esquí de muntanya a les projeccions del CEP

Les projeccions del Centre Excursionista del Penedès continuaven ahir amb una travessia d’esquí de muntanya pels Alps. El pati de l’escorxador es va tornar a omplir per escoltar l’alpinista Oriol Guasch i veure les imatges de la travessia que portava.

L’alpinista Oriol Guasch va explicar ahir la travessia Chamonix-Zermatt-Saas Fee que ha fet en més d’una ocasió i que coneix perfectament. En l’àmbit de l’esquí de muntanya, parlar d’aquesta ruta és fer-ho de l’alta ruta per excel·lència sense més apel·latius. Es tracta de la travessia més famosa, no només dels Alps, sinó possiblement de qualsevol continent. Guasch comentava que cal estar en forma per afrontar aquesta travessia.Dimarts que ve acaba el tretzè cicle de projeccions del CEP amb l’experiència de Jordi Gallego i Xavi Tutusaus a Orient Mitjà. Els dos excurisionistes van fer cicloturisme del Nil a l’Eufrates. La projecció començarà a tres quarts de deu de la nit al pati de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: