Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions a les colònies a Penyafort

Com ja és tradicional, el Grup Esplai Parroquial de Vilafranca programa les seves activitats d’estiu, obertes a tothom. El plat fort de l’oferta del GEP són les colònies a la casa de Penyafort, a Pontons, que compten amb una llarga tradició en estades estiuenques per als infants de Vilafranca i comarca.

Enguany s’ofereixen dos torns de colònies. El primer, que tindrà lloc del 23 de juliol al 1 d’agost per als infants de 1r., 2n. i 3r. i 4t. de primària. I el segon torn, del 1 al 10 d’agost, per als nois i noies de 5è. a 6è. de primària i 1r. i 2n. d’ESO.

Les colònies a Penyafort són una proposta d’educació en el lleure que inclouen tota l’experiència que comporta una estada fora de la llar, amb la convivència, l’adquisició d’hàbits, el contacte amb la natura i l’educació en els valors que són més aptes de treballar en aquest ambient.

Les inscripcions per a les colònies i campaments que organitza el GEP es podran formalitzar a partir de demà, els dimarts i divendres de dos quarts de 8 a 9 del vespre, a Can Trabal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: