Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cantata la captura del foc clou el curs a l’Escola municipal de Música Maria Dolors Calvet

Demà, a les 12 del migdia, al Teatre Cal Bolet, els alumnes més grans de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca faran el seu concert de final de curs.

En aquest concert, i com ja és habitual, començarà amb una mostra d’algunes de les diferents agrupacions instrumentals que habitualment es treballen a l’escola de música.

En aquesta ocasió, el grup de COMBO-SAX de música moderna, format per 14 alumnes del Combo de l’escola i els grups de saxos, interpretaran JAZZMINUET, CUBANJAZZ, i AFRO BLUE dirigits per Paton Felices i amb la col·laboració del professor de saxo David Miret.

A continuació, intervindrà la Banda de música de l’escola formada per 18 alumnes amb els instruments de flauta travessera, saxos, clarinets, trompetes, bateria i amb un intèrpret de trombó convidat, l’Aleix Casañes.

La segona part del concert va a càrrec dels alumnes de cant coral, uns 75 nens i nenes entre 8 i 12 anys, que presentaran la cantata LA CAPTURA DEL FOC. Aquesta cantata està escrita per a cor, narrador, i acompanyament d’orquestra de corda amb dos solistes de flauta travessera i oboè interpretats respectivament pels professors de l’escola Josep Silvestre i Jesús Salius.

El grup de corda de l’escola, format per 9 alumnes de violi i violoncel que treballen com a formació estable durant tot el curs, acompanyarà la cantata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els últims concerts d’ aquest curs a l’Escola Municipal de Música de Vilafranca se celebraran la propera setmanaDilluns, es fa el monogràfic de violoncel, un concert on es mostra el treball de l’aula de violoncel i on els seus alumnes, des dels més petits fins els més grans, interpretaran obres com a solistes o en diferents formacions. Aquest concert tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori Montserrat Junyent.

I dimecres, a ¼ de 9 del vespre, se celebra la ja tradicional audició d’alumnes adults de l’Escola municipal de música Maria Dolors Calvet de Vilafranca. La Roser Ríos ha explicat al magazín La Plaça que és un concert especial.

 

Aquest acte, programat en aquesta ocasió a l’auditori Montserrat Junyent de Vilafranca, arriba a la seva 4a edició, i es consolida com a acte de cloenda dedicat exclusivament a l’alumnat adult de l’escola, sigui de l’especialitat que sigui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: