Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Peña entrenarà novament a l’Espirall les Clotes

Molts seran els conjunts de l’Alt Penedès que canviaran d’entrenador la propera temporada

Un dels canvis més significatius és el de Josep Peña, que finalment abandona la banqueta del Torrellenc per tornar a l’Espirall les Clotes, club amb el que va assolir dos ascensos consecutius a la segona regional (2002-2003) i a la primera regional (2004-2005). A la segona categoria regional també hi ha molts relleus, així Parxi Atsarà s’incorpora a la FE Atlètic Vilafranca procedent de l’Espirall les Clotes i substituint a Josep Maria Profitós; Manel Lora (Monjos), aterra a Moja substituint a Joan Tarragó; Alfred Mormeneo entrenarà al Molanta, un cop desvinculat de la Penya Jove i substitueix a Carles Estela que havia agafat momentàniament el relleu de Josep Bartra; Marc Bartra, que va començar als Monjos, s’incorpora al Riudebitlles, que ha viscut una gran temporada amb Antonio Morilla; també hi haurà canvi al Pla del Penedès, en aquest cas Enrique Cirera, que no anirà al Sant Sadurní, ha deixat la banqueta i el pot substituir Antonio Laguna.

Dels equips que han assolit categoria, sembla segura la continuïtat de Pere Badia (La Múnia) i Jani Millan (Sant Cugat Sesgarrigues), no se sap res de qui entrenarà al Torrellenc.

A la lliga penedesenca no hi ha res decidit

Encara queden per confirmar entrenadors de la lliga penedesenca. Els segurs son Josep Guilera (Avinyonet); Jaume Raventós (Font-rubí); Javi Martos (Castellví de la Marca); Oriol Cervera (Les Cabanyes); Àngel Olvera (La Bleda); Enric García (Sant Pau d’Ordal), Josep Alegre (Mediona); Lucho Muñoz (La Unión Suramericana); Joan Bertran (Martinenca); Santi Alonso (Hortonenc) i Josep Güxens (Ràpit Català).

També hi ha cares noves confirmades, com la de Joan Rovira (fins ara segon a l’Espirall les Clotes) al Quintinenc; Jordi Solé (La Granada) i Gerard Planas (La Plana Rodona). Però encara no es poden anunciar els noms dels responsables del Sant Sadurní, Monjos (la primera opció era Antonio Laguna), Vilobí, Puigdàlber i Can Cartró. Els grans dubtes son la continuïtat de l’equip de futbol de l’Olesa de Bonesvalls i sembla que Emili Gázquez podria tornar a Sant Sadurní per entrenar a la Peña Madridista.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: