Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneix el nou cartipàs, que passa de 6 a 4 àrees

Marcel Esteve nomena un cartipàs que passa de 6 a 4 àrees que coordinaran Francisco Romero, Teresa Terrades, Lourdes Sànchez i Maria Batet.

L’Alcalde de Vilafranca Marcel Esteve va signar ahir dimecres els decrets pels quals fa els nomenaments dels membres de junta de govern, dels tinents d’alcalde, dels coordinadors d’àrea i de les diferents regidories del govern. S’organitza l’Ajuntament en quatre àrees: Serveis Personals, Serveis Centrals, Promoció i Participació, i Acció Territorial i Via Pública. Respecte a l’anterior cartipàs cal destacar una reducció d’àrees. El decret estableix que la regidora Teresa Terrades és la coordinadora de l’àrea de Serveis Personals que inclou els serveis i departaments adreçats a les persones com Cultura, Educació, Esports, Serveis Socials, Salut i Consum, Política Lingüística, Cicle Festiu i Societat del Coneixement. Dins d’aquesta àrea, Teresa Terrades serà la regidora de Serveis Socials, Salut i Consum, Política Lingüística i Cicle Festiu. César Martín serà el nou regidor de Cultura, Lourdes Sànchez continua com a regidora d’Educació i assumeix la regidoria de Societat del Coneixement i el nou regidor d’Esports és Josep Colomé. Pel que fa a l’Àrea de Serveis Centrals que inclou els serveis que tenen a veure amb el funcionament intern de l’Ajuntament, estarà coordinada per Lourdes Sànchez, que per la seva banda serà la regidora d’Organització i Recursos Humans, Compres i Oficina d’Atenció Ciutadana. Francisco Romero continua sent el regidor de Planificació, Informàtica i Plànol de la Ciutat, Maria Batet és la nova regidora d’Hisenda i Joan Pareta continua com a regidor de Governació. L’Àrea de Promoció i Participació serà dirigida per Maria Batet, que alhora serà la nova regidora de Comunicació i de Promoció Econòmica. Lourdes Sànchez assumeix Relacions Europees i Cooperació i Solidaritat, César Martín, Treball, Teresa Terrades, Participació Ciutadana, i Joan Pareta continua amb les regidories de Turisme, Mercats i Comerç i Fires.Finalment, l’Àrea d’Acció Territorial i Via Pública estarà coordinada per Francisco Romero, que continua com a regidor d’Obres i Projectes i com a novetat assumeix Urbanisme. En aquesta mateixa àrea Josep Colomé continua com a regidor d’Habitatge i assumeix Serveis Viaris, Mobilitat i Aparcaments així com Serveis Funeraris. Maria Batet serà la nova regidora de Medi Ambient i Joan Pareta de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. En relació amb els plans transversals que existeixen a l’Ajuntament de Vilafranca el decret d’alcaldia nomena Lourdes Sànchez com a regidora del Pla d’Infància i del Pla per la Igualtat, Francisco Romero continuarà portant el Pla Vila Jove, Teresa Terrades es fa càrrec del Pla per la Convivència i el Civisme i Maria Batet del Pla per a la Gent Gran. Les quatre àrees es correspondran amb quatre Comissions Informatives de caràcter permanent, que estan integrades per tots els grups municipals. A banda d’aquestes quatre comissions, se n’ha establert com a novetat una cinquena que portarà el nom de Comissió Informativa de Seguiment de la Gestió del Govern Municipal. El decret d’alcaldia també estableix que Francisco Romero continuarà sent el portaveu de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: